13/09/2020

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ - ΕΥΧΕΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

 


Η  ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 5ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ σε συνέχεια επαφών με τους Συλλόγους Γονέων και τα σχολεία αρμοδιότητάς της με στόχο την έγκαιρη ανίχνευση, καταγραφή, προβολή των προβλημάτων  αλλά και το συντονισμό της δράσης για την επίλυσή τους, καλεί τα μέλη της -σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων- να καταγράψουν ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ τα κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό, τις ελλείψεις σε καθαριότητα καθώς και οτιδήποτε επηρεάζει την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας.

                                        Σημεία επαφής από την Ένωσή μας :

                           Για τα δημοτικά σχολεία είναι :

   Η Πρόεδρος  και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσής μας 


                             Για τα Γυμνάσια Λύκεια είναι :

                     Η Αντιπρόεδρος και η Ειδική Γραμματέας

 

Ευχόμαστε καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς μας. Σ’αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς που διανύουμε, το σχολείο πρέπει να είναι το μέρος που τα παιδιά θα αισθάνονται ασφάλεια και θα μπορούν να προετοιμαστούν για ένα καλύτερο μέλλον!  Γι’αυτό πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, εκπαιδευτικοί, μαθητές, Σύλλογοι Γονέων και Ένωση Γονέων για μία εποικοδομητική, γόνιμη, με υγεία νέα σχολική χρονιά. Κι όσο είμαστε μαζί, όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε!

Ευχόμαστε σε όλους τους γονείς και κηδεμόνες να εφοδιαστούν με δύναμη ψυχής, υπομονή κουράγιο αλλά και πίστη για την επίτευξη των στόχων τους.

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με ΥΓΕΙΑ!!