10/09/2019

Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί γονείς καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη!!!!! 
 
Το κουδούνι χτυπάει αύριο και τα παιδιά μας ετοιμάζονται να κατακλύσουν τα προαύλια των σχολείων γεμάτα ελπίδα κι ενθουσιασμό. Μια καινούρια σχολική χρονιά ξεκινά, με νέους στόχους και όνειρα, φιλοδοξίες, με προοπτικές προόδου και επιτυχίας, με πυξίδα την πίστη και την θετική ενέργεια αλλά κοινό παρανομαστή την Παιδεία.

Ο δρόμος αν και ανηφορικός οδηγεί στο όνειρο με πυξίδα την πίστη και την προσήλωση στον στόχο αλλά και την θετική ενέργεια. Για το κάθε παιδί αυτή η μέρα είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή και σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα. Μαζί με τους συμμαθητές του, τους δασκάλους του θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στη γνώση με νέες εμπειρίες, νέες φιλίες και πολλά χαμόγελα και ευχόμαστε με δυνατές και χαρούμενες αναμνήσεις! 
 
Ευχόμαστε ακόμα σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την επίτευξη των στόχων τους.




Εμείς θα είμαστε δίπλα σας ώστε συλλογικά και οργανωμένα να διεκδικήσουμε και να διασφαλίσουμε για όλους τους μαθητές μας της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τις καλύτερες συνθήκες στο σχολικό περιβάλλον, αφού όλοι μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία για τα παιδιά μας, την προσμονή για μάθηση καθώς και για ολοκληρωμένη και πολύπλευρη μόρφωση.

Στρατηγική επιλογή μας και πεποίθηση παραμένει για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση η εμπιστοσύνη στο δημόσιο σχολείο.
 
Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία!!