05/02/2020

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ 2020 (Ενηλίκων)

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ 2020 (Ενηλίκων)

Διοργανωτής:  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 39ΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Υπό την αιγίδα : Της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων της 5ης Δημοτικής Κοινότητας Αθηνών κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ της Ένωσης.

 Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 39ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών (Αχαρνών 399 και Τσούντα), διοργανώνει το  4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ, υπό την αιγίδα της Ένωσης Γονέων της 5ης ΔΚΑ, ενώνοντας όλη την 5η Δημοτική Κοινότητα με παραδοσιακές μελωδίες και ρυθμούς την 9η  Μαΐου 2020, ημέρα Σάββατο.
Μέσα σ’ ένα εξαιρετικό σχολικό περιβάλλον θα παντρευτεί η παράδοση, η διασκέδαση και ο πολιτισμός και θα δοθεί σε όλα τα σχολεία του διαμερίσματός μας η δυνατότητα ανάπτυξης στενότερων δεσμών μεταξύ τους, βιώνοντας μια αξέχαστη εμπειρία σε αυτό το αντάμωμα, συνθέτοντας μια μαγευτική βραδιά απόλαυσης.
Το 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών- μια γιορτή πολιτισμικής συνεύρεσης των σχολείων μας-, τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσής μας και έχει καθιερωθεί πια ως ένας ζωντανός θεσμός παράδοσης και πολιτισμού, όπου υποδεχόμαστε συντονισμένα τα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα των σχολείων μας και τα μέλη των Συλλόγων μας, ντυμένα με τις παραδοσιακές ενδυμασίες τους που θα φέρουν ένα μοναδικό χρώμα σε αυτή τη γιορτή παράδοσης και πολιτισμού.
 Η 5η ΔΚΑ θα συντονιστεί μουσικά και χορευτικά με διαφορετικές παραδόσεις και πολιτισμούς, γεφυρώνοντας πολλές περιοχές της χώρας μας και αναδεικνύοντας την ιδιαιτερότητα, την ποικιλομορφία και τον πλούτο τους. Αλλά και ως θεατές θα πάρουμε τον δημιουργικό θετικό παλμό από το λαμπερό κράμα των σχολείων μας και θα τον εφαρμόσουμε στην καθημερινότητά μας συνειδητοποιώντας τη σημασία που έχει η  παράδοση μέσα στο χρόνο και εμπλουτίζοντας τις ιστορικές και πολιτισμικές γνώσεις μας.

Ας ενώσουμε όλοι μας τα χέρια, τις ανάσες αλλά και τα σχέδιά μας για το αύριο!!


                                Για το ΔΣ Της Ένωσης Γονέων της 5ης ΔΚΑ




       Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΟΥΚΗ                                                                ΑΡΑΠΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ