24/10/2020

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

 


Να υπενθυμίσουμε στους Συλλόγους μας που ολοκληρώνουν τις αρχαιρεσίες τους για την ανάδειξη των οργάνων (ΔΣ, εκπρόσωποι Ένωσης Γονέων, κλπ), μετά την συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων ανακοινώνει εγγράφως:

 1. Στη Διεύθυνση της Σχολικής Μονάδας, τα πρακτικά νομιμοποίησης των αρχαιρεσιών, (αντίγραφο πρακτικού αρχαιρεσιών Εφορευτικής Επιτροπής, στο οποίο θα φαίνονται οι εκλεγμένοι και οι αναπληρωτές τους σε κάθε όργανο, κατάσταση ψηφισάντων ενυπόγραφη, καθώς και κατάσταση κατανομής των αξιωμάτων στο Δ.Σ.), όλα επικυρωμένα. 

Στα πρακτικά θα πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός των μαθητών που εκπροσωπήθηκαν από τους γονείς τους κατά τις εκλογές, ώστε να είναι εφικτός και ο υπολογισμός και ο έλεγχος περί του ορθού υπολογισμού των εκπροσώπων σε κάθε πρωτοβάθμια και υπερκείμενη οργάνωση. 

Η Διεύθυνση του Σχολείου έχει την υποχρέωση να τα διαβιβάσει σκαναρισμένα -αφού πρώτα έχουν επικυρωθεί και υπογραφεί- στο Δήμο (Τμήμα Αδειοδοτήσεων - Ελέγχων / Υπόψιν του Τμηματάρχη κου Φράγκου Κ. στο E-mail: t.adeiodotiseon.elegon@athens.gr), βεβαιώνοντας ότι σύμφωνα με το μαθητικό δυναμικό του σχολείου και τον αριθμό των ψηφισάντων, οι εκλογές είναι νόμιμες (εκπροσωπήθηκε το 1/3 των μαθητών) και δικαιολογείται ο αριθμός των εκπροσώπων στην Ένωση Γονέων. 

2. Στην Ένωση Συλλόγων Γονέων, όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά συν βεβαίωση της Διεύθυνσης με τη δύναμη των μαθητών της σχολικής μονάδας, για τη διαπίστωση του 1/3 ( επικυρωμένα, υπογεγραμμένα στο μέιλ της Ένωσης (enosigoneon5diam@yahoo.com, Υπόψιν του Γεν.Γραμματέα κ.Αράπη Γιάννη. Επισημαίνουμε στο πρακτικό συγκρότησης σε σώμα του νέου ΔΣ να αναγράφονται τα ονοματεπώνυμα, τα αξιώματα αλλά και τηλέφωνα επικοινωνίας και emails). Για τα πρωτότυπα έντυπα θα περνάει από το σχολείο σε συνενόηση με τους Συλλόγους Γονέων να τα παραλαμβάνει η Πρόεδρος, η Aντιπρόεδρος,ο Γενικός Γραμματέας ή η ειδική γραμματέας).