27/09/2023

Για τη λειτουργία δωρεάν μαθητικής εξέδρας για τα παιδιά των Συλλόγων μας για τα παιχνίδια ποδοσφαίρου-μπάσκετ ανδρών και βόλεϊ γυναικών του Απόλλωνα Σμύρνης

Ως Ένωση Γονέων 5ης Δημοτικής Κοινότητας χαιρετίζουμε και ενισχύουμε την πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων Δημοτικών Σχολείων (173ου, 129ου και 139ου) για Δωρεάν Είσοδο σε όλους τους μαθητές της 5ης Δημοτικής Κοινότητας για αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ του Απόλλωνα Σμύρνης!

Οι Σύλλογοι αυτοί σε συνεννόηση με τον Αθλητικό Σύλλογο Απόλλων Σμύρνης εξασφάλισαν τη δωρεάν πρόσβαση των μαθητών όλων των σχολείων της 5ης κοινότητας.

Αυτή η πρωτοβουλία έρχεται να προσφέρει τόσο την ανάγκη για δωρεάν ποιοτική πρόσβαση στο αθλητικό θέαμα για τα παιδιά μας, όπως επίσης και να τονώσει και τους δεσμούς των παιδιών με τη γειτονιά, καθώς και με έναν ιστορικό Αθλητικό Σύλλογο που εδρεύει σε αυτή. Είναι επίσης πάρα πολύ σημαντική πρωτοβουλία των Συλλόγων αυτών γιατί η επιδίωξη τους και το τελικό αποτέλεσμα αφορά συνολικά όλους τους μαθητές της 5ης κοινότητας και όχι μόνο των δικών τους σχολείων, γεγονός που αναδεικνύει τη συλλογικότητα το όποιο είναι ζητούμενο και για εμάς.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ λοιπόν για ΟΛΟΥΣ τους μαθητές της 5ης Δημοτικής Κοινότητας για ΟΛΟΥΣ τους αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ»!

ΔΩΡΕΑΝ αναμνηστικές κάρτες μέλους σε όλα τα παιδιά που θα παρακολουθούν αγώνες, ενώ σε επιλεγμένα παιχνίδια ποδοσφαίρου θα γίνονται κληρώσεις για δωρεάν αναμνηστικά!

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ είσοδος για τους συνοδούς τους! 

Αναλυτικά:

Δημιουργία μαθητικής κερκίδας δωρεάν εισόδου σε αρκετά από τα αθλήματα στα οποία δραστηριοποιείται ο Απόλλων Σμύρνης:

Ποδόσφαιρο:

• Για τους εντός έδρας αγώνες τόσο της ομάδας ποδοσφαίρου του Απόλλωνα Σμύρνης που φέτος αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία όσο και της αναπτυξιακής ομάδας Απόλλων Σμύρνης – Δάφνη, οι μαθητές δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο θα υπάρχει τουλάχιστον 1 αγώνας.

• Για τους γονείς – συνοδούς το εισιτήριο είναι 5€ (αντί για 10€+ κανονικά).

• Γονείς μπορούν να συνοδεύουν περισσότερα του ενός παιδιά.

• Η είσοδος θα γίνεται από την κεντρική θύρα του γηπέδου, όπου θα κατευθύνονται προς την κερκίδα 2Α δίπλα στους επισήμους.

Σε όλα τα παιδιά θα δοθεί αναμνηστική «κάρτα μέλους» με το έμβλημα της ομάδας.

• Σε επιλεγμένα παιχνίδια θα γίνονται κληρώσεις για δωρεάν αναμνηστικά.

Μπάσκετ ανδρών:

• Δωρεάν είσοδος για τους μαθητές.

• 3€ είσοδος για τον ενήλικα συνοδό.

Βόλεϊ γυναικών

• Δωρεάν είσοδος για μαθητές και συνοδούς.

*Οι αγώνες μπάσκετ ανδρών και βόλεϊ γυναικών πραγματοποιούνται εναλλάξ κάθε Δευτέρα βράδυ στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα.

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων 5ης ΔΚ